Odds på bet365 – stort utbud av odds

bet365 är ett av världens absolut största spelföretag för såväl spel som olika former av betting. Livestreaming och liveodds är två självklara inslag och utbudet för dig som sportintresserad är enormt: utöver klassiker som fotboll och trav finns uppstickare som dart, backhoppning och virtuella sporter att spela på. Men det stannar inte där: för den musik- och nöjesintresserade går det att spela på vem som vinner svenska TV-program som Let's Dance och Idol, samt betta på Oscarsgalan. Gillar du dataspel kan du få ditt lystmäte genom att betta på ligaspel inom Dota2, CSGO och Smite. I valtider kan du även betta på resultatet i riksdagsvalet!

Fördelar med odds hos bet365

Sidan finns i en helt svensk version och erbjuder live chatt för att göra det så enkelt som möjligt att maximera din upplevelse. Utöver Svenska Spel är detta den sida som erbjuder störst utbud av sportspel. För liveodds uppdateras oddsen kontinuerligt i realtid. Dess statistiksida är en ovärderlig informationskälla när du skall bestämma dina bets.

En speciell flik på sajten erbjuder med titeln "Odds under 2.0" radar snabbt och enkelt upp de bets du kan göra just nu med låga odds, och därmed chans att vinna något snabbt.

Lättillgängligt

bet365 är lätt att komma igång med tack vare enkel registrering – givetvis med insättningsbonus. Tack vare en app kan du följa de spel du deltar i i realtid.

Mycket nöje

Som medlem på bet365 kan du dessutom se direktsänd sport direkt i din mobil eller surfplatta - så länge du har pengar på ditt spelkonto eller har gjort en insats det senaste dygnet är det helt gratis!

Bra bonusar

bet365 kan erbjuda bonusar som överträffar många andra spelföretag, till exempel möjligheten att få pengarna tillbaka om en fotbollsmatch slutar 0-0.

Stäng spel

Något som vunnit stor popularitet hos bet365:s kunder är funktionen "Stäng spel" som erbjuder ökad kontroll över ditt spelande genom att låta dig avbryta ett spel innan det är över, och lämna det med ditt nuvarande saldo. På så sätt riskerar du inte att binda upp dig ifall något annat skulle komma emellan eller om du överskridit din budget. Att kontrollera sitt spelande ligger bara ett knapptryck bort!

Mindre vanliga sporter

Hos bet365 riskerar du aldrig att bli uttråkad: här kan du återgå till ungdomens fritidsgård genom att betta på biljard, få en brittisk touch genom cricket, satsa på den australiensiska sporten netball eller se de rustningsförsedda spelarna göra upp i rugby. Till och med på vinnarna i större surfingtävlingar kan du spela!

bet365 har alltså flertalet fördelar för dig som snabbt vill komma in i den spännande världen av spelande och odds. Ett gediget bibliotek ger dig snabb bakgrundsinformation för välgrundade beslut, ett utbud av sporter som får Olympiska Spelen att blekna samt betting på nöjesevenemang och politiska diton gör att alla kan hitta något som passar, 365 dagar om året.