Bingo

Bingo är inte vilket spel som helst. Det handlar om ett av våra folkkäraste spel som de flesta spelat någon gång. Kanske beror populariteten på att det är ett så enkelt spel vilket gör att vem som helst kan spela. Bingo är också ett spel som som bjuder in till en social gemenskap oavsett ålder eller erfarenhet.

För vem känner inte till Bingolotto som var ett dragplåster under lördagskvällar då det var dags för myskväll hemma med familjen, eller underhållning under en uppesittarkväll dagen innan julafton. Många personer, speciellt pensionärer, har också bingo som en rolig hobby där de möter sina vänner och äter något gott medan de spelar ihop.

Det finns flera varianter av bingo och innan internet var det i bingohallar eller hemma i tv-soffan som man spelade det. Det går såklart lika bra att spela det på det viset än idag, men platser man finner online har gjort att bingospelandet alltmer flyttats till dator, mobiltelefoner och surfplattor. Spelar man online är det också öppet dygnet runt och man har minst lika bra chanser för vinst där som i andra fall, om inte mer.

Så från hallar och tv-rutan har bingo fått en ny stadig plats: internet. Vi guidar dig till hur du kommer igång och var du ska spela.

Spela bingo online

Om du som så många andra är intresserad av att spela bingo online så har du mycket kul att förvänta dig. Det kryllar av platser där du kan börja med att spela. Du behöver bara hitta en sajt med ett bra utbud och registrera dig. Ofta kan du utnyttja en välkomstbonus som ger dig lite extra att spela för.

Vi rekommenderar här några bingosajter vi tycker du kan besöka för att spela:

  • Maria Bingo
  • Jackpotjoy Bingo
  • GuldBingo
  • Bertil Bingo
  • Caliber Bingo

Hur man kommer igång

Precis som i ”vanlig” bingo så får du en bricka med nummer när du spelar online. Du ska göra insatser på de nummer du tror kommer att dras, och på så sätt få rätta rader. Då blir vinsten din.

Som vi nämnde tidigare kan du också utnyttja bonusar för att spela. Normalt matchar casinot din första insättning med upp till 100% av beloppet. Du får i praktiken gratispengar att spela för, vilket låter dig lägga fler spel än du budgeterat för. Tänk bara på att det normalt finns omsättningskrav på bonusar.