Livestream bet365

Titta på livesport överallt

Drömmer du om kunna titta på din favoritsport när som helst, vart du än är? Lösningen finns tillgänglig redan nu och den kostar dig inte ett dugg. Och om du vet vad du gör kan du till och med tjäna pengar på att titta på ditt favoritlag. Detta är inte en tjänst från ett tv-bolag som tar ut en abonnemangskostnad, utan det är spelbolaget bet365 som erbjuder dig detta, utan månadsavgifter, insättningskrav eller omsättningsvillkor. Det enda du behöver göra för att få tillgång till oändlig sändning av sport är att registrera dig på deras hemsida.

Självfallet är allt sänt live. Människorna på bet365 är själva sportfantaster och känner därmed till att halva känslan ligger i engagemanget som man kan visa i realtid. Registrera ditt konto hos bet365, klicka på "livestreaming" i menyn och leta upp matchen du vill se i listan. Tjänsten tar alltså bara några minuter att ordna och du kan därefter starta streamen ungefär 5 minuter före start.

Bonusar

Det nämndes ovan att det dessutom går att tjäna pengar på detta, och det är inte bara möjligt utan garanterat. Alla nya medlemmar på bet365 erbjuds en insättningsbonus på 100 %, upp till 1000 kronor, vilket innebär att om du skulle vilja börja spela på livematcher, så har du redan gått 1000 kronor plus. Detta ger dig även ett utmärkt tillfälle att öva ifall att du är en nybörjare. Du har kanske velat prova på betting, men inte haft ett tillräckligt starkt incitament – är 1000 kronor incitament nog?

Det bästa med livebetting är att du inte behöver placera ditt vad förrän du verkligen är säker och har sett allt du vill se. Märker du att en stapelspelare i laget verkar vara i dålig form? Ja, då är det bara att vänta tills nästa match som du intresserar dig av eller så lägger du ett vad mot laget du ursprungligen antog var favorit till att ta hem spelet. Jämför gärna odds mellan spelbolag, du kommer snart se att bet365 erbjuder bra odds till sina spelare och hos bet365 kan du enkelt se liveodds samtidigt som du tittar på matchen.

Förbättra din upplevelse

Du vet vilken sport du gillar, du vet vilka spelare som är dina favoriter och du vet vilken nivå av spel som du helst tittar på. Detta kan ingen annan ändra på. Men å andra sidan kan din uppskattning för en annan sport, en annan spelare på en annan nivå öka enormt. Vanligtvis är det de känslomässiga band till ett visst lag eller spelare som utgör stoftet till den spänning du upplever när du tittar på en match, men om du ändå är på humör för sport kan du använda odds som katalysator för ditt engagemang.

Bäst av allt är när man kan betta på ditt lag i en turnering eller mästerskap, och det känns dubbelt så bra att se sitt lag vinna när man dessutom tjänar en hacka på det. Aldrig kommer pulsen att nå så många slag per minut som den gör när ditt lag är på snudden till att vinna serien och även belöna din lojalitet med en fin vinst.