Odds bonus

Då vi registrerar oss på en spelsajt för att spela på odds brukar vi få en bonus på vårt insatta kapital, som ofta idag ligger på 100 % av insatta kapitalet, upp till 1000 kronor. Vissa sajter har bättre erbjudanden, andra kan ha mindre bra och det är upp till oss att välja det som passar. När vi spelar på odds, liveodds med mera kallas dessa bonusar för odds bonusar eller ibland betting bonusar. Bonusarna kommer naturligtvis med motkrav om omsättning innan vi kan kassera dessa bonusar, och dessa omsättningsregler varierar mellan bolagen så vi bör läsa om dem innan vi gör vårt val.

Att välja spelsajt

Givetvis måste vår bedömning innefatta en massa olika parametrar, som till exempel bonusens storlek, spelarmiljön, uttagsavgifter, omsättningskravet som vi nämnde och en rad andra saker som är viktiga för oss då vi spelar. Alla är vi olika och söker därför det som passar oss och inte nödvändigtvis kompisen, om alla tyckte samma skulle vi alla spela på en och samma spelsajt.

Oavsett var vi vill spela måste vi först ta reda på vilka sajter som är intressanta, och vi kan lätt sålla ut de bästa hos en webbsida som gör rekommendationer, och det finns många sådana att finna via sökningar på nätet. Specificera en del saker i dina sökningar så hittar du snabbare dina bästa val. När vi sedan funnit en eller flera sidor vi vill spela på registrerar vi in oss som ny användare, sätter in vårt kapital via de säkra betalningsvägarna som finns och snart kan vi sätta igång att spela. Naturligtvis finns en del saker att tänka på innan vi startar upp ett spel på oddsen.

Att spela på odds

Det vi bör göra innan spelandet tar fart är att sätta upp regler för oss själva om hur våra satsningar får se ut, hur de ska genomföras och vilka begränsningar vi vill ha vid förlust. Att vi kommer förlora ett antal gånger säger sig självt, det är en del av spelet så en begränsning är bra att sätta här precis som när vi sätter en begränsning på hur mycket vi får satsa på ett spel. Begränsning gör vi för att det är otroligt många som försöker att täcka upp förlust genom en högre satsning, och många av dessa personer slutar oftast med ett stort minus i protokollet. En bra regel är därför att aldrig satsa mer än två till fem procent av kapitalet på kontot. Vi begränsar därmed risken med stora förluster på en satsning, att skynda långsamt är en bevisat bättre sak att göra inom spel på odds. Spelar vi på live odds och vi förlorat en satsning där vill vi inte satsa återigen för att försöka snabbt reparera förlusten, våra satsningar ska alla tänkas igenom noga.

Hjälp av en rekare kan vara bra för att ha lite fakta att stödja sina beslut på, välj ut ett par du känner hjälper dig i ditt spelande samt kolla upp deras fakta innan matchen så de stämmer. Se till att spela smart.